Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

Olen lukenut alla olevat ehdot ja hyväksyn nämä

KÄYTTÖEHDOT

Käyttämällä sivustoa asiakas sitoutuu kulloinkin voimassa oleviin käyttöehtoihin. Suosittelemme lukemaan ne tarkoin välttyäksemme väärinkäsityksiltä.

 

Omistus ja oikeudet

Marko's Mystics omistaa kaikki oikeudet sivuston sisältöön, ulkonäköön ja kuviin.

 

Tilaus ja asiakasrekisteri

Tekemällä tilauksen hyväksyt meidän Käyttöehdot, Tietosuojaselosteen, Toimitusehdot ja Palautusehdot. Tilauksen yhteydessä asiakas luovuttaa henkilötietonsa Marko's Mysticsille ja säilytämme hänen tietonsa järjestelmässämme.

 

Tallentamisen syy ja oikeusperuste

Asiakastietokannan tietoja käytetään Marko's Mystics´in omia asiakkaita kohti olevien velvoitteiden täyttämiseksi. Keräämme ja tallennamme henkilötietoja asiakassuhteen ylläpitoa ja hoitamista varten, sekä Marko's Mystics´in ja asiakkaan välistä kommunikointia varten. Tähän sisältyy muun muassa yhteydenpitoa koskien tilauksia, toimituksia ja muuta informaatiota, jota pidetään tärkeänä asiakkaalle. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on meidän välinen sopimus ja siitä johtuvat lakisääteiset velvoitteet. Henkilötietojen antaminen on edellytys sopimuksen syntymiselle. Toisin sanoen et voi tilata verkkokaupastamme tavaroita, jos et anna henkilötietojasi.

 

Keräämme henkilötietoja myös markkinointitarkoituksiin. Tietoja käytetään uusista tuotteista tiedottamiseen ja tarjouksien antamiseen. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on suostumus.

 

Käsiteltävät henkilötiedot

Rekisterissä käsitellään asiakkaiden henkilö- ja yhteystietoja sekä muita asiakassuhteen hoitamiseen liittyviä tarpeellisia tietoja.

Näitä tietoja ovat:

  • Asiakkaan nimi
  • Postiosoite
  • Puhelinnumero
  • Sähköpostiosoite
  • Verkkolaskuosoite tai laskutussähköpostiosoite

 

Rekisterinpitäjä

COMPANY Marko's Mystics

Osoite: Kuoppalantie 55, 43440 Pylkönmäki, SUOMI

S-posti: company@markosmystics.fi

Y-tunnus: 2595112-8 / ALV-numero FI25951128

SHOP mystics.fi

S-posti: shop@mystics.fi

 

Rekisterin nimi

Marko's Mystics asiakasrekisteri

 

Mahdolliset muutokset

Pidätämme oikeuden mahdollisiin muutoksiin koskien hintoja, painovirheitä, virheitä tuotekuvissa ja/tai virheellistä tietoa, joka johtuu teknisestä tai inhimillisestä virheestä. Pidätämme oikeuden muuttaa hintoja, käyttöehtoja, toimitusehtoja, palautusehtoja, toimitusmaksuja ja tietosuojaselostetta.

 

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?