Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

Olen lukenut alla olevan ja hyväksyn tämän

TIETOSUOJASELOSTE

 

Johdanto

Marko’s Mystics suojaa yksityisyyttäsi käyttäessäsi palvelujamme. Tässä tietosuojakäytännössä on selostettu, miten käsittelemme ja suojaamme henkilötietojasi.

 

Henkilötiedoistasi vastaa

Rekisterinpitäjä

COMPANY Marko’s Mystics

Osoite: Kuoppalantie 55, 43440 Pylkönmäki

E-posti: company@markosmystics.fi

Y-tunnus: 2595112-8 / ALV-numero FI25951128

SHOP mystics.fi

E-posti: shop@mystics.fi

 

Rekisterin nimi

Marko's Mystics asiakasrekisteri

 

Miten tiedot kerätään

Ostoksentekohetkellä asiakkaalta kerätään tietoja ja nämä tallennetaan Marko's Mystics'in asiakastietokantaan. Ostoksen suorittaa asiakas itse osoitteessa: www.mystics.fi. Tilauksen yhteydessä asiakas luovuttaa henkilötietonsa Marko's Mysticsille ja säilytämme hänen tietonsa järjestelmässämme.

 

Tallentamisen syy ja oikeusperuste

Asiakastietokannan tietoja käytetään Marko's Mystics'in omia asiakkaita kohti olevien velvoitteiden täyttämiseksi. Keräämme ja tallennamme henkilötietoja asiakassuhteen ylläpitoa ja hoitamista varten, sekä Marko's Mysticsin ja asiakkaan välistä kommunikointia varten. Tähän sisältyy muun muassa yhteydenpitoa koskien tilauksia, toimituksia ja muuta informaatiota, jota pidetään tärkeänä asiakkaalle. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on meidän välinen sopimus ja siitä johtuvat lakisääteiset velvoitteet. Henkilötietojen antaminen on edellytys sopimuksen syntymiselle. Toisin sanoen et voi tilata verkkokaupastamme tavaroita, jos et anna henkilötietojasi.

Keräämme henkilötietoja myös markkinointitarkoituksiin. Tietoja käytetään uusista tuotteista tiedottamiseen ja tarjouksien antamiseen. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on suostumus.

Emme tee sinua koskevia profilointeja ja automaattisia päätöksiä.

 

Käsiteltävät henkilötiedot

Rekisterissä käsitellään asiakkaiden henkilö- ja yhteystietoja sekä muita asiakassuhteen hoitamiseen liittyviä tarpeellisia tietoja.

Näitä tietoja ovat:

  • Asiakkaan nimi
  • Postiosoite
  • Puhelinnumero
  • Sähköpostiosoite
  • Verkkolaskuosoite tai laskutussähköpostiosoite

 

Tietosuoja & turvallisuus - näin tietosi suojataan

Noudatamme EU:n GDPR-Tietosuoja asetuksia. Vain Marko's Mysticsin työntekijöillä on pääsy asiakastietokantaan ja se on salasana suojattu. Tietokoneemme ja järjestelmämme ovat suojattu virustojuntaohjelmalla. Käytämme vain luotettuja toimittajia tai yhteistyökumppaneita. Asiakastiedot ovat meille ehdottoman luottamuksellisia. Tietoja käytetään ainoastaan toiminnan jatkumisen kannalta tarpeellisiin asioihin.

 

Henkilötietojasi vastaanottavat

- Yrityksemme ja sen työntekijät

- Maksunvälittäjä, joka vastaanottaa sinulta maksun

- Kuljetusyritykset, joka kuljettaa tavaran sinulle

- Kirjanpitäjä, joka kirjaa tilauksen kirjanpitoomme

- Tilintarkastaja, joka tarkastaa kirjanpitomme

- IT-yritykset, joka ylläpitää verkkosivujamme

 

Näin pitkään säilytämme henkilötietojasi

Asiakastiedot säilytetään rekisterissä niin kauan kuin rekisteröity on säännöllinen asiakas. Asiakassuhteen ja ostoksien päättymisen jälkeen henkilötietoja säilytetään

 

- Verkkokaupassa 5-6 vuotta

- Sähköpostiarkistosssa 7-8 vuotta

- Kirjanpitoaineistossa 7-8 vuotta

 

Sinulla on seuraavat oikeudet

- Oikeus tarkastaa itseäsi koskevat henkilötiedot

- Oikeus tietojen oikaisemiseen

Mikäli asiakastiedoissa on virhe, ne ovat puutteellisia tai niihin sisältyy asiakkaan mielestä epäolennaista tietoa, voi asiakas pyytää korjaamaan ne.

- Oikeus henkilötietojesi käsittelyn rajoittamiseen

Voit esimerkiksi kieltää markkinoinnin ja ilmoittaa jos et halua enää tietoa ja tarjouksia tuotteista.

Voit ilmoittaa että tietojasi saa vain käyttää niiden oikeellisuuden tarkistamiseen.

- Oikeus vastustaa käsittelyä

Voit pyytää, ettei tietojasi enää käsitellä niissä tarkoituksissa, joihin ne on kerätty, mutta haluat, että säilytämme ne oikeusvaateiden laatimista tai puolustamista varten. Tällöin meillä ei ole lupaa poistaa henkilötietojasi, ennen kuin annat siihen suostumuksesi.

- Oikeus peruuttaa suostumus (voit esimerkiksi peruuttaa suostumuksesi markkinointiin)

- Oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle

- Oikeus ”tulla unohdetuksi”, elikkä tietojen poistaminen rekisteristämme

Huomioithan, että tämä oikeus sinulla on vain, jos meillä ei ole lakisääteisiä velvoitteita jatkaa henkilötietojesi käsittelyä (kuten kirjanpitolaki). Henkilötietojen käsittely voi olla tarpeen myös oikeusvaateen laatimiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi. Tietojesi poistaminen estetään, kunnes ne voidaan poistaa.

 

Suoramarkkinointikielto

Jos et halua enää vastaanottaa meiltä viestejä, voit pyytää markkinointikiellon asettamista.

Oikeusperuste: markkinointiviestintäkieltoa koskevien velvoitteiden täyttäminen sekä etujen vertailu.

 

Evästeet

Eväste on pieni tekstitiedosto, jonka verkkosivustomme tallentaa selaimeesi, kun vierailet verkkosivuillamme. Kun palaat sivustolle seuraavan kerran, evästeeseen tallennetut tiedot ilmoittavat sivustolle aiemmin tekemistäsi toimista.

Käytämme evästeitä apuna verkkosivujemme liikenteen analysoinnissa ja käyttäjäkokemuksen parantamisessa. Saatamme muun muassa tallentaa tietoja aiemmista vierailuistasi sivustollamme sekä tietoa sivuista, joita olet avannut.

Hyväksymällä evästeiden käytön hyväksyt myös sen, että keräämme tietoja vierailustasi. Jos et hyväksy evästeiden käyttöä tässä tarkoituksessa, estä niiden käyttö selaimen asetuksissa. Voit myös poistaa tietokoneeseesi tallennetut evästeet milloin tahansa. Lisätietoja on evästeitä koskevassa selaimen ohjeosiossa. Huomaa, että jos et hyväksy evästeitä, et voi enää tehdä ostoksia verkkokaupassamme.

 

Pakolliset evästeet ja toimintoevästeet

Tällaiset evästeet ovat pakollisia, eli niitä on käytettävä, jotta verkkosivut ja niiden ominaisuudet toimisivat oikein. Ilman näitä evästeitä et voi tehdä ostoksia verkkokaupassamme. Nämä evästeet auttavat kehittämään verkkosivujen helppokäyttöisyyttä ja suorituskykyä, ja niiden avulla voidaan tarjota erilaisia toimintoja.

 

Kolmansienosapuoltenevästeet

Tämäntyyppiset evästeet ovat peräisin kolmansilta osapuolilta, kuten sosiaalisen median palveluista. Niitä käytetään pääasiassa sosiaalisen median sisällön integrointiin (esimerkiksi Social Plugins) tai analysointiin (esimerkiksi Google Analytics).

 

Linkit muille sivustoille

Verkkosivuillamme voi olla linkkejä ulkoisille sivustoille. Ne eivät kuulu tämän käytännön piiriin. Marko’s Mystics ei vastaa muiden sivustojen tietosuojakäytännöistä. Linkit on tarkoitettu ainoastaan siirtymisen helpottamiseksi. Markos Mystics ei vastaa kolmansien osapuolten sivustoilla olevasta tai tarjottavasta sisällöstä. Emme tarkista, valvo tai seuraa kolmansien osapuolten sivustoilla olevaa aineistoa emmekä anna mitään niiden sisältöön, oikeellisuuteen tai laillisuuteen liittyviä takuita. Käytät kolmansien osapuolten sivustoja, joille meidän sivustoillamme ovat linkit johtavat, omalla vastuullasi. Kolmansien osapuolten sivustojen käyttöä koskevat niiden omat käyttöehdot ja salassapitokäytännöt.

 

Sosiaalinen media

Marko’s Mystics ei vastaa henkilötietojen käsittelystä Facebook-, Twitter, Instagram- ja Pinterest-palveluissa vaan viittaa kyseisten palvelujen omiin tietosuojakäytäntöihin.

https://www.facebook.com/legal/terms/customaudience

https://www.facebook.com/business/news/updating-our-product-terms

https://policy.pinterest.com/en/privacy-policy

 

Näin saat meihin yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää henkilötietojesi käsittelystä tai haluat pyytää niiden oikaisemista, poistamista tai siirtämistä, ota yhteyttä osoitteessa shop@mystics.fi.

Henkilötietojen käsittelyä koskevissa asioissa lisätietoja antaa myös valvontaviranomainen (Tietosuojavaltuutettu, http://www.tietosuoja.fi)

 

Muutokset tähän tietosuojaselosteeseen

Tätä tietosuojaselostetta voidaan tarpeen vaatiessa päivittää aika ajoin. Tämä seloste on viimeksi päivitetty 22.7.2023.

VILLA MYSTICS - Rent a cottage/ Vuokraa mökki/ Hyr en stuga

Cookie Policy

This site uses cookies to store information on your computer.

Do you accept?